Met liefde gemaakt

door een familierestaurant

Met liefde gemaakt door een familierestaurant

Tagliatelle
al Tartufo

Truffelpasta  –  250 ml

De unieke aardse smaak van truffel verwerk je in een handomdraai in jouw pastagerechten met deze truffelpasta van Terra Nostra. Deze tagliatelle is heerlijk in combinatie met een volle, romige saus met bijvoorbeeld paddestoelen, of een carbonarasaus. Om het gerecht écht af te maken zit er truffelolie bij de pasta inbegrepen en …

€ 6.00

Smaakjespasta,
voor een uniek pastagerecht

Ben je toe aan een verrassende twist? Probeer dan eens een van de smaakjespasta’s! De verfijnde smaken geven een subtiele maar onmisbare toevoeging aan de pasta, voor nét dat extraatje in je pastagerechten.

2 + 1 GRATIS

De actie is geldig op alle smaakjespasta’s, uitgezonderd Tagliatelle Tartufo.

Fettuccine ai
Funghi Porcini

Paddenstoelenpasta – 250 gram

Om je paddenstoelen- of champignonsaus te perfectioneren is deze pasta echt een aanrader. Een vleugje eekhoorntjesbrood geeft deze pasta een unieke aardse en romige smaak …

€ 5.00

Tagliatelle
All'Aglio

Knoflookpasta  –  250 gram

Met deze veelzijdige pastasoort kan je vele kanten op. Door het toevoegen van knoflook voeg je de kenmerkende pittigheid van knoflook toe aan je gerecht. Hij is goed te combineren met een roomsaus, maar gaat ook zeker goed met vis of zeevruchten of …

€ 5.00

Fettuccine al
Rosmarino

Rozemarijnpasta – 250 gram

Rozemarijn is een krachtig kruid dat het bak- en braadproces goed doorstaat. Des te meer reden om deze smaak te laten schitteren in een pasta. Samen met een vleessaus of krachtige tomatensaus komt deze smaak nog meer …

€ 5.00

Tagliatelle al
Limone

Limoenpasta  –  250 gram

Een frisse, maar zeker niet zure pasta. Deze pasta met een vleugje limoen past perfect bij een pastagerecht met vis of zeevruchten, of bijvoorbeeld bij een roomsaus. Deze pasta zorgt voor een mooie ….

€ 5.00

Tagliatelle
Agli Spinaci

Spinaziepasta – 250 gram

De toegevoegde spinazie in deze tagliatelle geeft een heerlijke lichte, frisse groente smaak. Het is een hele veelzijdige pasta, zo is de tagliatelle goed te combineren met een 4-kazen saus of groentesaus. Zo kan je gemakkelijk een een heerlijk en gezond gerecht …

€ 5.00

Smaakjespasta,
voor een uniek pastagerecht

Ben je toe aan een verrassende twist? Probeer dan eens een van de smaakjespasta’s! De verfijnde smaken geven een subtiele maar onmisbare toevoeging aan de pasta, voor nét dat extraatje in je pastagerechten.

2 + 1 GRATIS

De actie is geldig op alle smaakjespasta’s, uitgezonderd Tagliatelle Tartufo.

Fettuccine ai
Funghi Porcini

Paddenstoelenpasta – 250 gram

Om je paddenstoelen- of champignonsaus te perfectioneren is deze pasta echt een aanrader. Een vleugje eekhoorntjesbrood geeft deze pasta een unieke aardse en romige smaak ...

MEER INFORMATIE

€5.00

Tagliatelle
All'Aglio

Knoflookpasta  –  250 gram

Met deze veelzijdige pastasoort kan je vele kanten op. Door het toevoegen van knoflook voeg je de kenmerkende pittigheid van knoflook toe aan je gerecht. Hij is goed te combineren met een roomsaus, maar gaat ook zeker goed met vis of zeevruchten of ...

MEER INFORMATIE

€ 5.00

Fettuccine al
Rosmarino

Rozemarijnpasta  –  250 gram

Rozemarijn is een krachtig kruid dat het bak- en braadproces goed doorstaat. Des te meer reden om deze smaak te laten schitteren in een pasta. Samen met een vleessaus of krachtige tomatensaus komt deze smaak nog meer ...

MEER INFORMATIE

€5.00

Tagliatelle al
Limone

Limoenpasta  –  250 gram

Een frisse, maar zeker niet zure pasta. Deze pasta met een vleugje limoen past perfect bij een pastagerecht met vis of zeevruchten, of bijvoorbeeld bij een roomsaus. Deze pasta zorgt voor een mooie ....

MEER INFORMATIE

€5.00

Tagliatelle
Agli Spinaci

Spinaziepasta  –  250 gram

De toegevoegde spinazie in deze tagliatelle geeft een heerlijke lichte, frisse groente smaak. Het is een hele veelzijdige pasta, zo is de tagliatelle goed te combineren met een 4-kazen saus of groentesaus. Zo kan je gemakkelijk een een heerlijk en gezond gerecht ...

MEER INFORMATIE

€ 5.00

Tagliatelle
All'Uovo

Naturel  –  500 gram

Een Italiaans restaurant, maar dan thuis! Tagliatelle is de meest veelzijdige pastasoort en hiermee kan je dus alle kanten op. Hij is geschikt voor zowel vlees-, vis- en groentesaus. Doordat de pasta een ruwe structuur heeft zal deze een samenhangend geheel vormen met …

€ 5.00

Fettuccine
All'Uovo

Naturel – 500 gram

Fettuccine doet je misschien denken aan Tagliatelle, echter is Fettuccine dunner. Het woord betekent dan ook letterlijk ‘kleine linten’ in het Italiaans. Dit maakt hem goed te combineren een romige vlees en tomatensaus. Doordat de pasta dunner is zal dit een …

€ 5.00

Conchiglie
All'Uovo

Naturel  –  500 gram

Door de vorm van deze pasta blijft de saus goed in de schelpjes zitten. De Conchiglie heeft een stevige bite en leent zich daarom perfect voor een meer stevige of romige saus. Doordat de pasta de vorm heeft van schelpjes kan het daarnaast ook …

€ 5.00

Riccioli
All'Uovo

Naturel – 500 gram

Door de vorm van deze pasta blijft de saus goed zitten tussen de krulletjes. Door de fijne krulletjes is deze pasta uitstekend geschikt voor gladdere roomsauzen zoals een paddestoelensaus of kaassauzen. Tevens heel geschikt voor koude toepassingen en …

€ 5.00

Penne
di Semola

Naturel  –  500 gram

Penne is het Italiaanse woord voor het type ganzenveer waar mee geschreven wordt. Dit komt doordat de schuin afgesneden holle pijpjes qua vorm doen denken aan zo’n ouderwetse pen. Deze pasta heeft een geribbeld oppervlak, om ervoor te zorgen dat de hechting met de saus …

€ 5.00

Oog voor perfectie

De pasta van terra Nostra wordt ‘al bronzo’ gemaakt. ‘Al bronzo’ betekent letterlijk ‘brons gedraaid’. Bij het maken van de pasta wordt het deeg namelijk door een bronzen mal geperst. Zo wordt de pasta aan de buitenkant ruw. En een ruwe pasta zorgt voor een optimale opname van de saus! Na het produceren van de pasta wordt deze gedroogd in de droogmachine. Dit gebeurt op een lage temperatuur waardoor er veel vocht in de pasta overblijft.

Je kunt de kwaliteit van de pasta ‘aflezen’. De langzaam gedroogde pasta die gemaakt is in bronzen mallen glimt namelijk niet, maar ziet er juist dof uit.  Alle grondstoffen komen uit de nabije omgeving. Dit zorgt voor extra verse producten en geen onnodig transport. En dit proef je terug!

Tagliatelle
All'Uovo

Naturel  –  500 gram

Een Italiaans restaurant, maar dan thuis! Tagliatelle is de meest veelzijdige pastasoort en hiermee kan je dus alle kanten op. Hij is geschikt voor zowel vlees-, vis- en groentesaus. Doordat de pasta een ruwe structuur heeft zal deze een samenhangend geheel vormen met ...

MEER INFORMATIE

€5.00

Fettuccine
All'Uovo

Naturel  –  500 gram

Fettuccine doet je misschien denken aan Tagliatelle, echter is Fettuccine dunner. Het woord betekent dan ook letterlijk ‘kleine linten’ in het Italiaans. Dit maakt hem goed te combineren een romige vlees en tomatensaus. Doordat de pasta dunner is zal dit een ...

MEER INFORMATIE

€5.00

Conchiglie
All'Uovo

Naturel  –  500 gram

Door de vorm van deze pasta blijft de saus goed in de schelpjes zitten. De Conchiglie heeft een stevige bite en leent zich daarom perfect voor een meer stevige of romige saus. Doordat de pasta de vorm heeft van schelpjes kan het daarnaast ook ...

MEER INFORMATIE

€ 5.00

Riccioli
All'Uovo

Naturel  –  500 gram

Door de vorm van deze pasta blijft de saus goed zitten tussen de krulletjes. Door de fijne krulletjes is deze pasta uitstekend geschikt voor gladdere roomsauzen zoals een paddestoelensaus of kaassauzen. Tevens heel geschikt voor koude toepassingen en ...

MEER INFORMATIE

€5.00

Penne di
Semola

Naturel  –  500 gram

Penne is het Italiaanse woord voor het type ganzenveer waar mee geschreven wordt. Dit komt doordat de schuin afgesneden holle pijpjes qua vorm doen denken aan zo’n ouderwetse pen. Deze pasta heeft een geribbeld oppervlak, om ervoor te zorgen dat de hechting met de saus ...

MEER INFORMATIE

€ 5.00

Oog voor perfectie

De pasta van terra Nostra wordt ‘al bronzo’ gemaakt. ‘Al bronzo’ betekent letterlijk ‘brons gedraaid’. Bij het maken van de pasta wordt het deeg namelijk door een bronzen mal geperst. Zo wordt de pasta aan de buitenkant ruw. En een ruwe pasta zorgt voor een optimale opname van de saus! Na het produceren van de pasta wordt deze gedroogd in de droogmachine. Dit gebeurt op een lage temperatuur waardoor er veel vocht in de pasta overblijft.

Je kunt de kwaliteit van de pasta ‘aflezen’. De langzaam gedroogde pasta die gemaakt is in bronzen mallen glimt namelijk niet, maar ziet er juist dof uit.  Alle grondstoffen komen uit de nabije omgeving. Dit zorgt voor extra verse producten en geen onnodig transport. En dit proef je terug!

Pasta van restaurantkwaliteit

Van restaurant tot pastafabriek: Terra Nostra is een typisch Italiaans restaurant in het centrum van San Ginesio in Le Marche. Het kleine maar beroemde restaurant maakte zijn eigen pasta, zoals de Italianen het bedoelen. En waarmee de lekkerste gerechten worden bereid. Terra Nostra heeft inmiddels haar eigen pastafabriek. Tot op de dag van vandaag wordt hier de bekende pasta gemaakt voor in het restaurant, en nu dus ook voor het assortiment van Picenum.

Terra Nostra logo
Winkelwagen